dimarts, 19 de febrer del 2013






Aquest col.lectiu ciutadà està en contra del projecte de Macroabocador a Llanera de Ranes. Entenem que posa en perill la salut de la població de la nostra comarca i amaga molts dubtes sobre la seua idoneitat. Tant pel que fa al model de gestió de residus com pel seu oscurantisme i carència absoluta de transparència, no fa mes que generar sospites i desconfiances sobre què s’amaga darrere d’este tipus de gestió.

Per aixó ens adherim a la convocatoria de manifestació de la Plataforma “No al Macroabocador” que tindrà lloc este dissabte a les 17’30 hores a Xàtiva. Eixirem al carrer a l’hora que tota la “marea ciutadana” eixirá als carrers de les principals ciutats de l’Estat. Eixirém també per a dir NO a la corrupció, defensar la democracia, la llibertat i els drets socials i contra un deute que creiem il.legitim entre altres motius. Considerem que aquesta manifestació també és altra forma de frenar l’atac que pateix la ciutadania per part del govern i cal dir NO AMB CONTUNDÈNCIA a estes polítiques anti persones.

Anem a ser el femer de la provincia.

Un macroabocador com el que es vol imposar serà el femer de la provincia cosa que necessariament afectarà a la salut de les persones, dons está comprobat que l’augment de malalties cancerigenes está relacionat amb la presència de fonts contaminants com aquesta a la rodalia. Este model es una fórmula absolutista que pagarem la ciutadania no sols amb molts diners, sino amb la nostra salut i tot per beneficiar a unes quantes empreses amigues del poder.

La Plataforma proposa un model transparent,  una gestió pública i directa dels residus on es puga aprofitar sols la propia ciutadania dels beneficis que genere i queden reduits al máxim els perjudicis. Una gestió adient a les necessitats de cada poble on pague més qui mes contamine i es premie l’estalvi i la col.laboració en la millora del medi ambient.

Considerem que cal eixir al carrer este dissabte a Xàtiva per a dir que EL NEGOCI DEL FEM NO EL PAGUEM, que el que ens passa amb el fem es només la punta d’una greu problemática social basada principalment en que el poder está fent mes rics als rics i mes pobres als pobres.Están generant una gran i greu diferència entre els de dalt i de els de baix. Aquesta situació ha de canviar i som nosaltres els responsables de fer-ho.

Aquest dissabte direm NO amb FORÇA als carrers de Xàtiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada