dijous, 15 de novembre del 2012

L'èxit ha estat dels ciutadans. Un pas endavant per guanyar-nos el futur.

La vaga general d'ahir va ser tot un èxit dels ciutadans. Més de 3000 persones es concentraren i manifestaren a les portes de l'Ajuntament. La Plataforma vam participar activament en la concentració que va acabar sent finalment una improvisada manifestació pels carrers de la ciutat on al seu pass més i més gent anaba sumant-se al moviment, a una causa única com és la injusticia social que suportem dels nostres gobernants i la pérdua constant de drets i benestar.

Des del nostre col.lectiu continuarem movilitzant la societat xativina i de La Costera i La Canal per donar-li el lloc i el temps de fer servir el seu dret de dir i expressar allò en què no està d'accord.

Creguem fermament que hi ha alternatives a les mesures anti-socials que están aplicant-se. Per això i per centenars de motius més hem eixit al carrer una vegada més.



La multitut de concentrats va provocar la necessitat de fer una volta pels carrers de Xàtiva i en pacífica manifestació mes de 3000 persones van llançar crits contra les polítiques antisocials dels goberns principalment.


L'Albereda es va omplir tot i la pluja, la indignació de la gent la va dignificar encara mes pel seu civisme en dir allò que no els agrada

Fins i tot nombrosos botiguers es van sumar a tancar les portes alguns d'ells nomes al pass de la gent en senyal de adhessió a les nostres consignes.


Finalment vam llegir un manifest de rebuig a totes les mesures que ha pres el govern contraries a la millora de la qualitat de vida de la societat.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada