diumenge, 25 de novembre del 2012

HEM ESTAT AMB ELS DISCAPACITATS I CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE


Hui hem rebut als companys de la "Discapacitat en Marxa" venen des de Villena a peu. Han entrat a Xàtiva per Novetlè. Ha estat molt emotiu aquest moment. Els hem acompanyat fins a les instalacions de ASPROMIVISE, el centre ocupacional que també pateix els impagaments de la vergonya d'una Generalitat en "bancarrota" i que ara estem pagant tots sense ser els culpables.



Han vingut cansats pero plens de força per a continuar dient NO a que les polítiques anti-persones acaben amb els centres ocupacionals que donen qualitat de vida als discapacitats



Hem anat amb ells fins al centre ocupacional on faran nit i demá partiran cap a Alzira. Abans registraran i llegiran un manifest a les portes del Ajuntament de Xàtiva i del Hospital Lluís Alcanyís on la seua Junta de Personal els donará suport.


I després hem  anat a les portes del Ajuntament, per participar amb les companyes de XATEBA en l'acte contra la violència de gènere. S'ha llegit un manifest contra este tipus de violència que pateix la dona en particular i que está sent menysvalorada per les institucions del Estat amb la escusa de la crisis i la manca de recursos económics.


A Xàtiva s'ha tancat el servei d'ajuda a les dones víctimes de la violència de gènere i el grup DAMA de la policía. No entenem com els nostres gobernants esperen millorar aquest drama social que només ens deixa morts i dolents efectes a les families.


Poc abans de les 21 hores XATEBA tancaba el seu acte a les portes de l'Ajuntament. La Plataforma ha estat amb aquesta iniciativa.


La Plataforma ciutadana en defensa dels Serveis Públics considera que és tasca de totes i tots defensar la qualitat d'uns Serveis i drets que estem perdent constantment. No podem quedar-nos parats davant la terrible realitat que ens afecta a tota la ciutadanía. Anem a estar amb tots els moviments per a mostrar que no estem d'accor en pagar els efectes d'una crisi que no hem causat i sobretot per a dir QUE HI HA ALTERNATIVES que tal volta no interessen als nostres goberns pero que son L'ALTERNATIVA QUE MIRA PER LES PERSONES PRIMER.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada