divendres, 28 de desembre del 2012

Aquest matí hem estat al Plenari municipal. Amb el vot en contra dels 10 regidors electes de PSOE, EU i Compromís, els 11 vots de l'Equip de Govern ha aprovat el pressupost de l'Ajuntament per a 2013.
La Plataforma hem alçat les nostres mans per votar en contra també, encara que no sen's escolta i la nostra opinió com a ciutadania només compta cada quatre anys. Aquesta es la nostra motivació de perqué diem NO a uns presupostos municipals que entenem NO PENSEN EN NOSALTRES ELS CIUTADANS.



La Plataforma Ciutadana mostra el seu rebuig al presupost de l’Ajuntament per a 2013
 Em acudit al Plenari de hui com a ciutadans amb dret de conéixer i manifestar el nostre rebuig a la forma en què vol gastar-se els diners de tots i totes el nostre consistori. La majoria absoluta del PP ens deixa sense veu al Ple i hem vollgut mostrar el nostre desacord publicament amb aquest NO al pressupost municipal de 2013 que posa en pràctica mesures que no van apareixer en el seu program el.lectoral.
NO, perque entenem que no es moment de gastar-se 3’6 milions d’euros en fer una carretera quan bona part de la població passa necessitats bàsiques d’aliments i serveis socials. Amb eixos milions en tindriem moltes ajudes als mes desafavorits i fer mes digna la vida de molts veins de Xàtiva.
NO, perquè es dedica massa diners a festes i altres despeses no indispensables donant  la imatge de que res está passant mentre una majoria de la ciutadania paga elevadissims impostos per a rebre pocs i deficitaris serveis publics.
NO perqué creguem que  cal fer un altre repartiment dels diners de tots, cal donar prioritat a les necessitats de les persones. Una sensibilitat que al nostre equip de govern no es dona.
Volem més pressupost per a mesures que pal.lien els problemes que tenen les dones i joves: violència, aïllament, discriminació, atur, son alguns d’ells que el nostre ajuntament  ignora.
Volem més diners per a uns serveis socials al servici de les  persones discapacitades, depenents i majors que passen carències en el més absolut silenci i desconfiant que el seu Ajuntament els puga servir d’alguna ajuda.
Volem uns Pressupost contra l’atur, amb mesures dirigides a donar ocupació a tantes persones que ho necessiten.
Per tot açò  hem dit hui NO davant tots els representants del poble i en el foro on cal fer-ho public: El Ple de l’Ajuntament. Així pretenem que  escolten la veu del poble a l’hora de fer politica i començem a rectificar.
Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de La Costera i La Canal
-Àrea de Comunicació-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada